1xBet Български

1xBet App

За 1xbet

Букмейкърският сервиз 1xbet е учреден едва през 2007 година, обаче става дума за едно относително бързо развиващо се дружество. Днес това вече е най-големият букмейкърски сервиз в държавите на бившия Съветски Съюз. Седалището му се намира в Гибралтар и той притежава международен лиценз от правителството на Кюрасо. Преди всичко той се занимава със спортни залагания, освен това реализира телевизионни игри, казино с директно предаване, автомати и секция за игри 1x и на бонусни игри. Благодарение на това офертата му е уникална в сравнение с останалите сервизи. Тук можете да намерите възможности, които никъде другаде няма, преди всичко благодарение на възможност за директно залагане.

1xbet бонус 100 лв – регистрация »

1xbet в сравнение с конкуренция има съществено по-високи курсове благодарение на първоначално по-ниски надценки. Затова след внасяне на относително ниски суми са възможни относително високи печалби, дори в милиони.

Безопасността на всички сделки се осигурява с помощта на т. нар. двустепенна проверка. Т. е. винаги ще получите потвърдение на мобилния си телефон. Криптиране на всички данни се осъществява посредством протокол SSL. 1Xbet принадлежи, следователно, към най-безопасни букмейкърски сервизи онлайн!

За какво можете да се залагате

В офертата на букмейкърския сервиз 1xbet ще намерите различни типове залагания: прости, системни, кумулирани и верижни. Можете да се залагате в реда 24/7, всеки ден има на разположение повече от 1 000 спортни събития. Офертата на залози е много широка, от популярни спортни дисциплини, като футбол, хокей на лед, тенис или голф до по-нетрадиционни спортове, като, например, крикет.
Можете също така да се залагате за специфични събития, като европейски хендикап, точен резултат, игра, над/под, можете да се заложите, кой отбор ще отбележи първи гол и др. В рамките на индивидуални спортове, което се отнася, например, до колоездене, можете да се заложите и за съперничество на двама спортисти.

Директни залози 1xbet

Директните залозхи cъщо са достъпни в постоянен режим 24 часа денонощно. За спортните събития са на разположение ок. 30 акции. Можете да се залагате за количество жълти картони, количество свободни удари и т. н. Директните залози фукнционират по правило също така, както и традиционните залози. След натискане на копчето LIVE ще се отвори меню с възможност за избор на дадения спорт и за избор на собствен залог, евентуално няколко залози.

Регистрация в 1xbet

Сервиз 1xbet.com изисква посочване на лични данни, тоест, фамилия, възраст и др. Ако искате да избегнете това, необходимо е свързване на новата регистрация с електронен адрес, телефонен номер или с профил в някоя от социални мрежи. Същинската регистрация е проста и трае няколко минути.

Как да се залагаме

Веднага след извършване на регистрацията можете да използвате въведените данни за логване, за да получите достъп до своя акаунт за залози 1xbet. Най-напред изберете спортна дисциплина, по която искате да се заложите. След това изберете един определен залог, евентуално няколко залози. Едновременно се избира вид залагане. След това плащате залога и потвърждавате избор с натискане на копчето.

Можете също така да свалите купона и да го съхраните, което създава възможност той по-нататък да бъде проверен или разпечатан. Той може също така да бъде предоставен за достъп посредством социалните мрежи.

Интерфейс на потребителя може да се персонализира. Благодарение на този свъвременен подход букмейкърският сервиз 1xbet се оценява доста високо от потребителите.

Какви бонуси предлага букмейкърският сервиз 1xbet

Бонус върху депозит. Бонус в 1xbet може да се получи още в рамките на първия депозит, до размер от 100%, но не повече от 100 EUR. Условието за получаване на бонус е регистрация и внасяне на пръв депозит в размер на най-малко 10 €. След това бонусът веднага ще бъде предаден.

1xbet бонус 100 лв – регистрация »

Обаче, за да получите посрещателен бонус, трябва да изпълните още няколко условия. Първо, бонуса може да получи изключително такъв акаунт на 1xbet, който има изцяло попълнен профил. Второто ограничение се отнася до оборот на бонуса. Съгласно актуалните условия бонусът трябва най-малко 5 пъти да се обърне в кумулирани залози. Всеки кумулиран залог трябва да съдържа най-малко 3 залога, евентуално повече. Най-малко 3 залога в акумулатор трябва също така да имат курс 1,40 или по-висок. Оборотът ще бъде признат от 1xbet.com само когато всичките залози, посочени в рамките на горната сума ще бъдат осъществени.

Без изпълнение на гореописаните условия в 1xbet не могат да се теглят от акаунта никакви средства. Бонуси или печалби, произхождащи от бонусните средства ще се смятат за недействителни.
Бонусът 1xbet не може да се съчетава с никакви други акции. Допуска се изключително един бонус за един потребител. В случай на опит за нарушение на настоящото правило потребителят се излага на риск от санкции. В краен случай може да настъпи дори заличаване на акаунта и загуба на всички средства. При липса на интерес от бонуса има възможност да се откажете от него по-рано.

Редовни акции

Понастоящем букмейкърският сервиз 1xbet представлява широка оферта за акции, които редовно се възобновяват. Интересният е, например, бонус, който можете да получите в качеството на определена поддръжка след серия от загубени залагания.

Условията за получаване на бонус за серия от няколко загубени залози поред: загубените залози трябва да бъдат най-малко 20 поред в рамките на 30 дни. Такъв бонус обикновено съставя от 100 до 500 долара, в зависимост от това, колко съставяше първоначалният депозит. При такъв бонус трябва да помните още и това, че ако избрахте кумулирани залагания, те трябва да се отнасят до различни спортове и различни резултати. В противен случай губите правото на бонус.

Трябва да се подчертае, че 1xbet понастоящем не предлага бонус reload. Не можете и да се включите в никаква reload програма за лоялност.

Бонусни игри

Бонусните игри на 1xbet са 1xМемо, 1xЛотария, 1xКутия, 1xСейф, Колело на късмета и Дневна лотария. Правилото на такива игри е достигане на извънредни печалби, евентуално събиране на бонусни точки, като важи правилото, че колко повече играем, толкова повече шансове имаме да ги съберем.

Мобилни залагания в 1xbet – как да играем в 1xbet с помощта на мобилен телефон

Мобилните залагания придобиват все по-голяма популярност поради достъпността си. Благодарение на разпространение на смартфони днес вече повечето хора си имат такъв уред. Можете да играете по всяко време и на всяко място. Как да играем в 1xbet, каква е ползата от мобилни залагания и на какво трябва да внимаваме?

1xbet бонус 100 лв – регистрация »

За опростение на залагания с помощта на мобилен телефон 1xbet предлага приложения:

1xbet приложение за система Андроид е предназначено за система 4.1 или по-нова. То може да се свали безплатно директно от сайта на оператора, евентуално посредством Google Play. Другата възможност е приложение за смартфони с операционна система iOS. Тя е на разположение в AppStore. Тук може също така да се свали приложението, предназначено за сортиране и покупка на акционните кодове. Ако имате телефон с обслужване на Javа, можете също така да свалите от официалния сайт на 1xbet приложение, предназначено за такова решение.

Също така можете да получите специалистичен софтуер за по-лесно залагане с обикновен компютър. Той се казва 1xWin и работи в операционната система Windows, а по-точно във версии Xp, Vista, 7, 8 и 10.

Как изглежда обслужване на мобилното приложение 1xbet?

Избраният мобилен уред трябва да обслужва възможността за сваляне от неизвестни източници, в противен случай сваляне на файла може да бъде неуспешно. След успешното сваляне и инсталиране на приложение 1xbet за ползване на такова трябва да бъдат нужни стандартни достъпни данни, които бяха посочени в сервиза при регистрацията. За всички уреди ще бъдат достатъчни едно потребителско име и една парола. По-нататъшната работа със залагания протича също така, както и в компютъра. Това значи, че избираме в менюто съответно спорт, след това своите залагания, залагаме се и потвърждаваме избора. Цялата среда е много интуитивна.

Необходимо ли е мобилното приложение?

За да се залагате в мобилен телефон, приложението не е напълно необходимо. Сайтовете на 1xbet са оптимизирани за преглед в този тип уреди. Но все пак трябва да се примирим с факта, че това беще извършено за сметка на достъпност на някои функции и в определена степен редуцирана графика. Несъмненото пък преимущество е намаление на количество сваляни данни. Когато нямаме достъп до Wi-Fi и ползваме мобилен Интернет, сможем със сигурност да препоръчваме употреба на приложението.

Депозити и изплащания в 1xbet

Дружеството 1xbet всеки ден осъществява стотици хиляди депозити в акаунти и изплащания от акаунтите на потребителите си — по безопасен, бърз и сигурен начин. Платежните сделки в букмейкърския сервиз 1xbet са предпазени с помощта на сертификати и са също така сигурни, колкото всяка една следка на най-големите световни банки. Какви тогава имаме възможности за депозит и за изплащане на евентуални печалби?

1xbet бонус 100 лв – регистрация »

ДЕПОЗИТИ:

– Платежни карти (незабавен превод на средствата, без сервизна такса, минимален депозит 1 EUR, изключенията са посочени в скоби):

Visa, MasterCard, Card „Mir“, Maestro, China Union Play, Entropay, ATM Online (50 000 VND), Prepaid card (50 000 VND), Wimo Wallet (50 000 VND)

– 1xbet използва за депозити и изплащания също така електронни портфейли, които са много популярни среди играчите в целия свят (незабавен превод на средствата, при това без сервизна такса)

QIWI, WebMoney, YandexMoney, Netteller GO (4, 4 EUR), Skrill,
– Най-популярният електронен онлайн портфейл Skrill обслужва, освен това, посредством своя интерфейс за плащания с помощта на следните услуги:
Rapid Transfer, Nordea Solo, Dankort, PostePay, CartaSi, Skrill 1-Tap, Efecty, Pago Fácil, Rapi Pago, Servipag, Red Link, HSBC, Santander Rio, Banco de Chile

Както виждаме, 1xbet обслужва вероятно най-големия възможен интерфейс за плащания за всички потребители от целия свят — това свидетелства за размери и популярност на този букмейкърски сервиз.
ИЗПЛАЩАНИЯ

Изплащания от потребителските акаунти в 1xbet се състоят обикновено по същия начин, какъвто избрахме за депозит — но все пак в сравнение с други букмейкърски сервизи парите в 1xbet могат да се изплатят и по друг начин — и това в света на онлайн залагания е действително извънстандартна услуга.

Сервизът на 1xbet осъществява превод в рамките на 15 минути от подаване на молба за изплащане на печалбата и принадлежи към най-бързите в отрасъла. Кога парите действително ще постъпят в акаунта ни, зависи вече от избрания от нас метод на плащане — в случай на тествания от нас електронен портфейл Skrill получихме парите по нашия Skrill акаунт в рамките на 5 минути! Това се казва скорост!

1xbet и техническата поддръжка

1xbet бонус 100 лв – регистрация »

Как изглежда техническата поддръжка в 1xbet? Букмейкърският сервиз има в момента интернет-сайтове, които са напълно локализирани на 35 световни езика и създава възможност за извършване на залагания в няколко десетки валути. Това е последвано също така от техническа поддръжка, която се предоставя на няколко десетки езика. Има ли среди тях и нашия език, можем да проверим в списъка на сайта. Тук се намира също така достъпна пълна версия на търговските условия, обаче не трябва да се очаква техният превод на всички достъпни езици. Най-доброто решение е да познаваме английски език.

По какъв начин можете да се свържете с техническата поддръжка на 1xbet?

E-mail

Първата възможност е да се свържете по всяко време с техническата поддръжка на 1хbet с помощта на електронна поща, на адрес info-en@1xbet.com. Този адрес е предназначен за общи въпроси, операторът предоставя също така връзка за отдел по сигурност на адрес security-en@1xbet.com. Другите връзки не са предназначени за потребители, а за потенциални търговски партньори и за представители на СМИ.

1xbet – телефон

Въпроси за отдела на техническата поддръжкак 1xbet могат също така да се насочват по телефона. Поддръжката е достъпна под телефонен номер 8 (800) 555-51-81. Забележки на клиентите се решават денонощно.

Формуляр за контакт

На сайтовете на 1xbet.com се намира също така формуляр, посредством който можете да се свържете със сътрудниците на букмейкърския сервиз. Достатъчно е да посочите електронния си адрес, по който отговор трябва да дойде в рамките на 24 часа.

Mail: 1xbet@footballresultstoday.org