1xBet Dansk

1xBet App

Om 1xbet

1xbet bookmaker blev skabt kun i 2007, men det handler om en relativt hurtig voksende virksomhed. I dag er det allerede den største bookmaker i det tidligere Sovjetunionen. Dens hjemsted er beliggende i Gibraltar og den er indehaver af en international licens fra regeringen i Curaçao.

1xbet opret konto – bonus 100 € »

Først beskæftiger den med sportsvæddemål, i øvrigt tv-spil, live casino, spilleautomater og 1x spil og bonus spil. Tilbuddet er således enestående i forhold til andre steder. Du kan finde gode tilbud, som ikke findes andetsteds, primært på grund af muligheden for at livebette.

1xbet har højere odds i forhold til sine konkurrenter på grund af betydeligt lavere marginer. Derfor, efter indbetaling af relativt lave beløb er de mulige gevinster forholdsvis høje, selv op til millioner.

Sikkerheden af alle transaktioner er sikret ved hjælp af den såkaldte to-trins verifikation. Det betyder, at du altid modtager en bekræftelse på mobiltelefonen. Alle data krypteres ved hjælp af SSL-kryptering. Derfor er 1xbet en af de sikreste bookmaker websites!

Hvad kan du oddse på

I 1xbets tilbud kan man finde forskellige typer af odds: enkle, kummulative, system- og kæde-odds. Man kan oddse 24/7, hver dag er der mere end 1.000 sportsbegivenheder til rådighed. Udvalget af oddsene er meget bredt, fra populære sportsgrene som fodbold, hockey, tennis eller golf til mindre traditionelle sportsgrene som cricket.

Du kan også oddse på bestemte begivenheder såsom den europæiske handicap, nøjagtige resultat, spillet, over/under, du kan satse på hvilket hold scorer det første mål, osv. Inden for de enkelte sportsgrene, som gælder for eksempel cykling, kan du satse også på rivaliseringen af to spillere.

1xbet livebetting

Også livebetting er tilgængelig på permanent basis 24 timer i døgnet. For sportsbegivenheder er ca. 30 aktioner tilgængelig. Du kan satse på antallet af gule kort, antallet af frispark osv. Livebetting virker som traditionelle odds. Når du har trykket LIVE-knappen åbnes der en menu med et valg af en bestemt sport og valg af din egen odds, eventuelt flere odds.

Tilmelding til 1xbet

1xbet.com kræver angivelse af personoplysninger, dvs. navn, alder og så videre. Hvis du ønsker at undgå dette, er det nødvendigt at knytte den nye registrering til en e-mailadresse, telefonnummer eller profil i en af de sociale netværkssider. Selve tilmelding er enkel og tager et par minutter.

Sådan oddser man

Umiddelbart efter tilmeldingen kan du kan bruge de indtastede oplysninger til at logge ind for at få adgang til din spillekonto hos 1xbet. Først skal du vælge den sport, du ønsker at satse på. Vælg derefter en bestemt odds, eller flere. Samtidig skal du vælge type af oddsen. Så foretager du en indbetaling og bekræfter valget ved at trykke på knappen.

Kuponen kan også downloades og gemmes, så man kan efterfølgende tjekke eller udskrive den. Du kan også dele det via sociale netværkssider.

Brugergrænsefladen kan personaliseres. 1xbet betting service er takket være denne moderne tilgang højt værdsat af brugerne.

Hvilke bonusser tilbyder 1xbet

Bonus for indbetaling. Bonus hos1xbet kan fås allerede ved den første indbetaling, op til 100%, dog ikke mere end 100 EUR. For at opnå bonussen er man nødvendig til at registrere og foretage den første indbetaling på mindst 10 €. Så vil du omgående få bonussen.

1xbet opret konto – bonus 100 € »

For at få en velkomstbonus skal men skal opfylde følgende betingelser. For det første kan bonussen kun modtages for en sådan konto på 1xbet, som har et helt udfyldt profil. Den anden begrænsning vedrører gennemspil af bonussen. Ifølge de gældende betingelser skal bonussen spilles igennem mindst 5 gange i kumulative odds. Hver kumulative odds bør omfatte mindst 3 odds, muligvis flere.

Mindst 3 oddsene i akkumulatoren skal have et kursus på 1,40 eller højere. Gennemspillet vil blive anerkendt af 1xbet.com kun, når alle oddsene i forbindelse med det ovennævnte beløb vil blive gennemført.

Uden opfyldelse af disse betingelser kan ikke man ikke udbetale pengene fra din konto hos 1xbet. Bonusser eller gevinster afledt af bonusmidlerne vil blive betragtet som ugyldige.

1xbet bonussen kan ikke kombineres med andre kampagner. Der kun tillades én bonus per bruger. Ved at forsøge at omgå denne regel risikerer brugeren sanktioner. I ekstreme tilfælde kan der forekomme sletning af kontoen og tab af alle midler. I mangel på interesse for bonus, kan man fravælge den.

Regelmæssige kampagner

På nuværende tidspunkt tilbyder 1xbet en bred vifte af tilbud, der regelmæssigt fornys. Et interessant eksempel er en bonus, som kan fås som en støtte efter en række tabte odds.
Betingelser for at få en bonus for en række tab i træk: der skal være mindst 20 tabte odds i træk i løbet af 30 dage. Denne bonus er som regel fra 100 til 500 dollars, afhængigt af hvor meget var den oprindelige indbetaling. I tilfælde af en sådan bonus skal man huske, at hvis man har valgt de kumulative odds, skal de vedrøre forskellige sportsgrene og forskellige resultater. Ellers mister man retten til bonussen.

Det skal understreges, at 1xbet i øjeblikket ikke tilbyder reload bonus. Du kan også ikke tilslutte dig et reload loyalitetsprogram.

Bonusspil

Bonusspillene hos 1xbet er 1xMemo, 1xLotteri, 1xKasse, 1xPengeskab, Lykkehjulet og Det Daglige Lotteri. Princippet i disse spil er at vinde ekstraordinære præmier, eventuelt at indsamle bonuspoint, der gælder den regel, at jo mere du spiller, jo større chance for at akkumulere dem du har.

1xbet Mobile Betting – hvordan spiller man hos 1xbet ved hjælp af en mobiltelefon

Mobile betting vinder popularitet på grund af sin tilgængelighed. Takket være udbredelsen af smartphones i dag de fleste mennesker har et sådant apparat. Så du kan spille når som helst og hvor som helst. Hvordan spiller man hos 1xbet, hvad er fordelene ved mobil betting og hvad skal man være opmærksom på?

For at gøre betting via mobiltelefon nemmere tilbyder 1xbet applikationer:

1xbet opret konto – bonus 100 € »

1xbet app til Android er udviklet til systemet 4.1 eller senere. Du kan downloade det gratis direkte fra operatøren, eventuelt via Google Play. En anden mulighed er en app til smartphones, der kører iOS. Den er tilgængelig i AppStore. Her kan man også downloade en app til sortering og køb af tilbudskoder. Når man har en telefon med Java, kan man også downloade fra den officielle 1xbets hjemmeside en app designet til en sådan løsning.

På samme måde kan man få specialiseret software til nem betting på en normal computer. Det kaldes 1xWin og kører på Windows, og mere specifikt på versioner XP, Vista, 7, 8 og 10.

Hvordan bruger man 1xbet appen?

Den valgte mobilenhed skal understøtte muligheden for at downloade fra ukendte kilder, ellers kan downloading af filen mislykkes. Når du har downloadet og installeret 1xbet appen behøver man at bruge de normale adgangsoplysninger, der er blevet angivet under tilmeldingen. For alle enheder vil være ét login og én adgangskode nok. Yderligere arbejde med odds er det samme som på computeren. Det betyder, at i menuen vælger man den relevante sport og odds, og derefter oddser og bekræfter valget. Hele interfacet er meget intuitivt.

Er den mobile app nødvendig?

For at oddse på mobiltelefonen er applikationen ikke helt nødvendigt. 1xbet sider er optimeret til visning på mobile enheder. Dog skal man acceptere det faktum, at dette blev gjort på bekostning af tilgængeligheden af visse funktioner og noget forenklet grafik. Til gengæld er den uomtvistelige fordel, at mængden af hentet data reduceres. Når man ikke har adgang til Wi-Fi og brug af det mobile internet, kan vi trygt anbefale brugen af appen.

Ind- og udbetalinger i 1xbet

1xbet udfører hundredtusindvis af daglige indbetalinger på og udbetalinger fra brugerkontoerne – på en sikker, hurtig og pålidelig måde. Betalingstransaktioner i 1xbet er sikret med certifikater og er lige så sikre som enhver transaktion i de største banker i verden. Så hvilke muligheder for ind- og udbetaling af eventuelle gevinster har man?

1xbet opret konto – bonus 100 € »

INDBETALING:

– Betalingskort (øjeblikkelig pengeoverførsel, intet servicegebyr, minimum indbetaling på 1 EUR, undtagelser angives i parentes):

Visa, MasterCard, Card “Mir”, Maestro, China Union Play, Entropay, ATM Online (50 000 VND), Prepaid card (50 000 VND), Wimo Wallet (50 000 VND)

– til at ind- og udbetalinger bruger 1xbet også eWallets, som er meget populære blandt spillere på verdensplan (øjeblikkelig overførsel af midler, intet servicegebyr)

QIWI, WebMoney, YandexMoney, Netteller GO (4, 4 EUR), Skrill,
– Den mest populære eWallet, Skrill, understøtter ved hjælp af sin betalingsinterface følgende ydelser:
Rapid Transfer, Nordea Solo, Dankort, PostePay, CartaSi, Skrill 1-Tap, Efecty, Pago Fácil, Rapi Pago, Servipag, Red Link, HSBC, Santander Rio, Banco de Chile

Som vi ser understøtter 1xbet formentlig den største mulige betalingsinterface til alle brugere over hele verden – dette viser størrelsen og popularitet af denne bookmaker.

UDBETALING:

Udbetalinger fra brugerkonti i 1xbet sker normalt på samme måde, som man har valgt til idbetaling – men i forhold til andre bookmakere hos 1xbet kan man hæve penge også på en anden måde – og i en verden af online betting er det virkeligt over standard.

1xbet udfører overførsel i 15 minutter fra tidspunktet for disposition om udbetaling af gevinst og er en af de hurtigste i branchen. Hvornår pengene faktisk modtages på kontoen afhænger af den valgte betalingsmetode – da vi testede Skrill e-wallet, modtog vi pengene på vores Skrill konto inden for 5 minutter! Det hedder hastighed!

1xbet og teknisk support

Hvordan ser 1xbets tekniske support ud? Betting service har nu hjemmesider, der er fuldt lokaliseret i ca. 35 sprog, og giver dig mulighed for at oddse i snesevis af valutaer. Hånd i hånd med dette går også den tekniske støtte, som ydes på flere sprog. Du kan tjekke på listen på siden, om dit sprog er blandt dem. Her er der også en fuld version af de generelle vilkår til rådighed, desværre ikke på alle sprog. Den bedste løsning er kendskab til engelsk.

1xbet opret konto – bonus 100 € »

Hvordan kan man kontakte 1xbets tekniske support?

E-mail

Den første mulighed er at kontakte 1xbet teknisk support når som helst via e-mail på info-en@1xbet.com. Denne adresse er for generelle spørgsmål, man må også gerne kontakte sikkerhedsafdelingen påsecurity-en@1xbet.com. Andre kontakter er ikke for brugere, men for potentielle samarbejdspartnere og repræsentanter for medierne.

1xbet – telefon

Man kan henvende sig til 1xbets tekniske support også telefonisk. Support er tilgængelig under telefonnr. 8 (800) 555-51-81. Kundernes problemer løses døgnet rundt.

Kontaktformular

På 1xbet.com er der også en formular, hvorigennem du kan kontakte bookmakerens servicepersonale. Du skal bare indtaste din e-mailadresse, hvortil inden 24 timer skal komme svaret.

Mail: 1xbet@footballresultstoday.org