1xBet Magyar

1xBet App

Az 1xbet-ről

Bár az 1xbet fogadóiroda csak 2007-ben alakult, viszonylag gyorsan növekedést elkönyvelhető cégről van szó. Ma már a legnagyobb fogadóiroda a volt Szovjetunió egykori tagállamaiban. A székhelye Gibraltáron található, és Curacao kormányának nemzetközi engedélyével rendelkezik. Elsődlegesen sportfogadásokra fókuszál, de TV játékok, live kaszinók, automaták, 1x játékok és bónusz játékok szekcióval is rendelkezik. Kínálatát tekintve a szolgáltatók között ily módon meglehetősen egyedi, és az ügyfelek részére számos olyan lehetőséget kínál – elsősorban az élő fogadásoknak köszönhetően – amelyekkel azok sehol máshol nem találkozhatnak.

1xbet regjistrim – merre bonusin 100 € »

Az 1xbet elsősorban a kisebb árréseknek köszönhetően a piaci versenytársakkal összehasonlítva jelentősen magasabb nyereményszorzókat kínál. Ezért viszonylag kis összegek megjátszása esetén is nagyobb összegeket, akár több milliót is lehet nyerni.

Valamennyi ügylet biztonságát ún. kétlépcsős ellenőrzés garantálja. Ez azt jelenti, hogy az ügyfél mindig visszaigazolást kap a mobiltelefonjára. Az összes adat titkosítása SSL protokollon keresztül történik. Az 1xbet így a legbiztonságosabb online fogadóirodák egyike!
Mire lehet fogadni?

Az 1xbet fogadóiroda kínálatában különböző típusú fogadások találhatók meg: egyszerű, halmozott, rendszer és a lánc alapú. A fogadások 24/7 rendszerben működnek, és minden nap több mint 1 000 eseményből lehet választani. A fogadási tartomány igen széles, az olyan népszerű sportoktól kezdve, mint a foci, a jégkorong, a tenisz vagy a golf, egészen az olyan kevésbé hagyományos sportokig, mint amilyen például a krikett.

Különleges eseményekre is lehet fogadni, mint amilyen például az európai handicap, a pontos eredmény, a run of play, az alatt/felett, az első gólt szerző csapat stb. Egyéni sportágak – például jellemzően a kerékpározás – esetében két versenyző egymás elleni, head-to-head eredményére is lehet fogadni.

1xbet élő fogadások

Az élő fogadások is a nap 24 órájában állnak rendelkezésre. A legtöbb sport esetében több mint 30 fogadási piacot kínálunk minden eseményre. Lehet fogadni a sárga kártyák, a szabadrúgások stb. számára. Elsődlegesen a fogadások a hagyományos fogadásokkal hasonló alapelven működnek. A LIVE gombra kattintást követően megnyílik az adott sportág kiválasztását lehetővé tevő menü, majd az ügyfél kiválaszthatja a saját tippjét, esetleg több tippet is.

1xbet regisztráció

Az 1xbet.com oldalra való beregisztráláshoz szükség van személyes adatok, azaz a név, a kor stb. kitöltésére. Ha ezt el szeretné kerülni, az újonnan létrehozott regisztrációt e-mail címmel, telefonszámmal, vagy esetleg a közösségi hálózatokon létrehozott profilok valamelyikével kell összepárosítani. Maga a regisztráció ezt követően egyszerű, és csak néhány percig tart.

A fogadás menete

A regisztráció befejezését követően a megadott jelentkezési adatok segítségével jelentkezzen be az 1xbet fiókjába. Első lépésben válassza ki a preferált sportágat. Ezt követően válassza ki a konkrét tippjét, egyet, vagy esetenként akár többet is. Ezzel egyidejűleg válassza ki a fogadás konkrét típusát is. Ezután helyezzen pénzt a számlájára, majd a kiválasztott opciót a gomb megnyomásával hagyja jóvá.

A későbbi ellenőrzés vagy kinyomtatás érdekében a jegy le is tölthető és elmenthető. Közösségi hálók révén meg is osztható.
A felhasználói felület különböző beállításokat tesz lehetővé. Az 1xbet fogadóirodát a játékosok a e modern szolgálatatásoknak köszönhetően meglehetősen jól díjazzák.

1xbet mobil fogadás

Fogadásra Android és iOS rendszerű alkalmazások segítségével is lehetőség nyílik. Az 1xbet egész weboldala látogatható mobil eszközök segítségével. Fogadni a Telegram alkalmazás, esetleg a közvetlenül a böngészőbe telepített SportZone plugin segítségével is lehet. További lehetőségeket kínálnak az 1xWi app, valamint az 1xBrowser app alkalmazások.

Pénzbefizetések és kivételek

Elég az 1xbet fiókba történő bejelentkezést követően egyszerűen kiválasztani a menüből a kívánt opciót. Pénz számlára helyezésére és arról való kivételére a következő módszerekkel nyílik mód: banki átutalás, hitelkártya, e-pénztárca, önkiszolgáló terminálok, mobil fizetések, továbbá elektronikus valuta pénzváltók, esetleg személyesen a fiókban. Az egyes ügyleteket semmilyen díjak nem terhelik. Általában azonnal, számláról történő átutalás esetén pedig néhány napon belül kerül sor rájuk. A minimális pénzbefizetés és kivétel összege a fizetési módszertől függ.

Promóciók

Az 1xbet ( mint a Bet365 )jelenleg 100 % befizetési bónuszt kínál 100 € összeghatárig, továbbá számos egyéb rendszeres promóciók gazdag választékát kínálja. Az 1xbet esetében, miként a többi internetes fogadóiroda esetében is, VIP hűségprogram várja a rendszeresen játszó ügyfeleket.

Műszaki támogatás

Az 1xbet fogadóiroda honlapja jelenleg mintegy 35 nyelvre van lokalizálva. Amennyiben nem talál választ valamilyen kérdésére a honlapon, a fogadóiroda műszaki támogatása elérhető online, telefonon vagy e-mailben és élő chat-en keresztül is.

Milyen bónuszokat kínált az 1xbet fogadóiroda

Pénzbefizetési bónusz. Az 1xbet akár 100 % bónuszt kínál az első befizetés után. Az összeg azonban korlátozott, és legfeljebb 100 euró lehet. A bónusz elnyeréséhez regisztrációra és első befizetésre van szükség. Ennek összege legalább 10 euró. Ezt követően haladéktalanul jóváírásra került a bónusz.

1xbet regjistrim – merre bonusin 100 € »

A belépésért járó bónusz jóváírásának azonban további két feltétele is van. Az első az, hogy a bónusz hozzáírására kizárólag teljesen kitöltött profillal rendelkező fiók esetén nyílik mód. A másik a bónusz megforgatására vonatkozik. A jelenlegi feltételek értelmében a bónuszt legalább 5x meg kell forgatni felhalmozott fogadásokban. Minden egyes halmozott fogadásnak legalább 3 eseményt kell tartalmaznia.

Továbbá a halmozott fogadásban legalább 3 eseménynek 1.40 vagy magasabb nyereményszorzóval kell rendelkeznie. Az 1xbet kizárólag abban az esetben ismeri el a megforgatást, ha a szóban forgó összeg keretén belül minden fogadás feldolgozásra került.

A fenti feltételek nem teljesülése esetén az 1xbet nem teszi lehetővé semmilyen eszközök kivételét a számláról. A bónuszok vagy a bónuszokból származó nyeremények érvényteleneknek tekintendők.
AZ 1xbet bónusz nem kombinálható semmilyen más promóciókkal, és játékosonként is csupán egyetlen bónusz engedélyezett. Az, aki e szabályt megpróbálja megkerülni, büntetés kockázatának teszi ki magát. Szélsőséges esetben akár a törölhető is a számla, és természetesen elvész a teljes rajta lévő egyenleg. Amennyiben a játékos nem kívánja igénybe venni a bónuszt, erről természetesen előre tájékoztathatja a fogadóirodát.

Rendszeres promóciók

Jelenleg az 1xbet fogadóiroda promóakciók széles, folyamatosan változó kínálatát nyújtja. Érdekes példa lehet a sorozatban több elveszített fogadás után mintegy támogatásként kapott bónusz.
A sorozatban több elveszített fogadás után járó bónusz megítélésének feltételei: 30 nap alatt legalább 20 egymást követő fogadásvesztés. Az ezt követően járó bónusz összege 100-500 dollár között mozog attól függően, hogy eredetileg mekkora összegben fogadott. A szóban forgó bónusz esetében még arról sem szabad megfeledkezni, hogy amennyiben halmozott fogadásokat választott, különböző sportokra és különböző eredményekre kell vonatkozniuk. Ellenkező esetben a bónuszra vonatkozó jogosultság elvész.
Meg kell említeni azt a tényt is, hogy az 1xbet jelenleg nem kínál reload bónuszt, és ugyanígy nem nyílik lehetőség semmilyen reload törzsvásárlói programban való részvételre sem.

Bónusz játékok

Az 1xbet bónusz játékait 1xMemory, 1xLottó, 1xLáda, 1xTrezor, Szerencsekerék és Napi lottó alkotja. E játékok lényege a különleges nyeremények megszerzése, esetleg bónuszpontok gyűjtése, miközben alapelv, hogy minél többet játszik valaki, annál nagyobb esélye van a begyűjtésükre.

Napi jackpot az 1xbet kaszinóban

Célszerű mindig figyelemmel követni az ajánlat egyedi feltételeit. Az ajánlat naponta változik, így a fogadás során a beállított szabályoknak megfelelően szükséges eljárni. A honlapon lévő időzítő azt számolja, hogy az adott napon még mennyi ideje van a játékosnak addig, amíg meg nem változik a feladata. 0:00 MSK a játékos számláján jóváírásra kerül a jackpot, és ezzel egyidejűleg megjelenítésre kerül az új feladat. A nyeremény összege is feltüntetésre kerül a honlapon. Azt, hogy a konkrét játékos nyert-e, az aktuális és az előző sorsolásban megtalálható száma árulja el.

1xbet eSporty bónusznaptár

Elvileg nem valós, hanem virtuális sportmérkőzésekre – labdarúgásra, vagy akár lóversenyre – vonatkozó fogadásokról van szó. A játékos az adott napon egy konkrét kiválasztott sportra fogad. A bónusznaptár esetében a cashback 30 % körül mozog.

1xbet mobil fogadás – mobiltelefonos fogadás az 1xbet-nél

Könnyű elérhetőségének köszönhetően a mobil fogadás egyre népszerűbb. Az okostelefonok elterjedésének köszönhetően a legtöbb ember ma bármikor és bárhol játszhat. Mobiltelefonos fogadás az 1xbet-nél, a mobiltelefonos fogadás előnyei, mire kell vigyázni?

1xbet regjistrim – merre bonusin 100 € »

A mobiltelefonos fogadások leegyszerűsítése érdekében az 1xbet egy alkalmazást kínál:

Az Androidos 1xbet alkalmazás a 4.1 és magasabb rendszerek részére készült. Ingyenesen letölthető vagy közvetlenül az üzemeltető weboldaláról, vagy a Google Play áruházból. Egy másik lehetőség az iOS operációs rendszert használó okostelefonok számára készült alkalmazás. Ez az AppStore-ból érhető el. Ugyaninnen letölthet egy a promóciós kódok osztályozására és megvásárlására szolgáló alkalmazást is. Amennyiben javát támogató telefonja van, az 1xbet hivatalos honlapjáról egy erre szabott alkalmazást is letölthet.

Ugyanakkor ha hagyományos számítógépen kíván fogadni, arra is letölthet egy speciális szoftvert. A neve 1xWin, és a Windows Xp, Vista, 7, 8 és 10 operációs rendszereket támogatja.

Az 1xbet mobil alkalmazás használata

Az Ön által kiválasztott mobileszköznek támogatnia kell az ismeretlen forrásból való letöltés funkciót, ellenkező esetben elképzelhető, hogy a fájlt nem sikerül letölteni. Ha sikerült letölteni és telepíteni az 1xbet alkalmazást, a használatához azokra a standard hozzáférési adatokra lesz szüksége, amelyeket a beregisztráláskor adott meg a honlapon. Az összes eszközhöz elég egyetlen felhasználónév és jelszó. Ezt követően a fogadásokat már a honlapon megszokott standard módon kötheti meg. Ez azt jelenti, hogy a menüből kiválasztja a kívánt sportot, megadja a tippjeit, fogad és megerősíti a kiválasztott opciókat. Az egész felhasználói környezet rendkívül intuitív.

Mindenképpen használnom kell a mobil alkalmazást?

Ha mobiltelefon segítségével kíván fogadni, az alkalmazás használata nem szükségszerű. Az 1xbet honlapja optimalizálva van a mobil eszközökre. Még akkor is, ha ez egyes funkciók elérhetőségének és a grafikai megjelenítésnek bizonyos mértékű kárára van. Ugyanakkor egyértelmű előnye, hogy jelentős mennyiségű adat letöltése előzhető meg vele. Akkor tehát, amikor nem wifi csatlakozást, hanem mobil internet használ, az alkalmazása fokozottan ajánlott.

Amint azt már említettük, az 1xbet fogadásokat az alkalmazás telepítése nélkül is megkötheti mobiltelefon vagy tablet segítségével. Ha ilyen eszközökkel lép be az 1xbet honlapjára, a fogadóirodák oldalai maguktól felismerik, milyen verziót kínáljanak a fogadónak annak érdekében, hogy az egész 1xbet szolgáltatás a lehető legjobban optimalizált legyen a számára.

Ha nem így történne, a mobil verziót kézzel is aktiválhatja. Elsősorban természetesen meg kell jegyeznie a honlap pontos címét. Ezután már meglehetősen egyszerű dolga van, elég tudni, hogy a honlap címe elé általában egy “m.”-et kell írni.

Pénzbefizetés és kivétel mobiltelefon segítségével
A játékosi számlára történő mobiltelefonos pénzbefizetés az online kaszinók által kínált standard szolgáltatások egyike. Nem kivétel ez alól az 1xbet sem – ez a pénzbefizetési mód is lehetséges. Minden az igény bevitelének alapelvén működik, amely alapján és autorizáló kódot tartalmazó sms üzenetet kap. Ezt a kitöltését követően elküldi, és a számlája pár másodpercen belül feltöltésre kerül, tekintet nélkül arra, hogy milyen mobilszolgálatónál van. Az összeg vagy a hiteléből kerül levonásra, vagy a szóban forgó ügylet beszámításra kerül a havonta küldött elszámolásba.

E fizetési mód esetében általában néhány sajátossággal kell számolnia. Az első az a tény, hogy így csupán kisebb összegek feltöltésére nyílik mód, a limit általában 50 € körül mozog. Ugyanakkor pénzkivételre így egyáltalán nem nyílik mód. A számláját mindig össze kell kapcsolni az e-tárcájával vagy a bankszámlájával. További hátrányát a viszonylag magas díjak jelentik. Ezek akár 2 € körüli összeget is jelenthetnek. Számos más fizetési módozattal ellentétben azonban a mobiltelefonos befizetés gyors megoldást jelent. Így tehát – bár vitathatatlanul megvannak a saját korlátai is – továbbra is rendkívül népszerű módszerről beszélhetünk.

1xbet kontra műszaki támogatás

Hogy áll az 1xbet a műszaki támogatással? A fogadóiroda jelenleg kb. 35 nyelvekre optimalizált és több tucat különböző valutában történő fogadásokat lehetővé tevő honlapot működtet. Kéz a kézben megy vele a több tucat nyelven biztosított műszaki támogatás. Azt, hogy az Ön nyelve is ezek közé tartozik-e, a honlapot található jegyzékből derítheti ki. Ugyanitt elérhetők a teljes üzleti feltételek is, ám ezeket sajnos nem tudjuk minden nyelvi változatban biztosítani. Ezért a legjobb, ha Ön beszél angolul.

1xbet regjistrim – merre bonusin 100 € »

Hogyan lehet konkrét esetben felvenni a kapcsolatot a műszaki támogatással?

E-mail

Az 1xbet műszaki támogatásával való kapcsolatfelvétel első lehetősége az e-mail, konkrétan az info-en@1xbet.com e-mail cím. Ez az általános jellegű kérdések feltételére szolgál. Az üzemeltető emellett a security-en@1xbet.com címen lehetőséget kínál a biztonsági szolgálattal való kapcsolatfelvételre. A többi kapcsolat nem a játékosokat szolgálja, hanem a potenciális üzleti partnereket és a médiák képviselőit.

1xbet telefon

A kérdéseikkel kapcsolatosan telefonon is felveheti a kapcsolatot az 1xbet-tel. Ehhez tárcsázza a 8 (800) 555-51-81 telefonszámot, amely non-stop fogadja az ügyfelek észrevételeit.

Chat

Lehetősége nyílik az 1xbet honlapon található közvetlen kapcsolat igénybe vételére is, amelynek segítségével az 1xbet munkatársa élő chatben próbálja megoldani az esetleges problémákat. Még a hétköznapokon is előfordulhat azonban, hogy a chaten megjelenik egy üzenet, melynek értelmében a munkavállaló éppen offline állapotban van. Ilyen esetben Önnek kell eldöntenie, hogy vár-e egy keveset, miután a támogatás valószínűleg pár percen belül ismét rendelkezésre áll majd, vagy a chat helyett inkább az e-mailes kapcsolattartást választja. A chatelés számos nyelven lehetséges.

Kapcsolattartási űrlap

Az 1xbet.com honlapján egy űrlapot is talál, amelynek segítségével felveheti kapcsolatot a fogadóiroda munkatársával. Elég feltüntetni a megküldendő válasz fogadására szolgáló e-mailt – választ legkésőbb 24 órán belül kap.

Közösségi hálók

A közösségi hálókon természetesen nem szükséges nyomon követnie az 1xbet világának aktuális híreit. A Facebook és a Twitter megfelelő hátteret biztosítanak a kérdések megválaszolására is. Figyelem, természetesen mindkét számla kezelése angol nyelven zajlik.

Súgó közvetlenül az 1xbet.com honlapon

Ha bármi nem lenne elég egyértelmű, az 1xbet honlapján meglehetősen részletes információkat és útmutatókat talál mind a fogadásokkal kapcsolatosan, mind például a mobil alkalmazások letöltésével és telepítésével kapcsolatosan. És mindezen információkat a jobb szemléltetés érdekében lépésről lépésre képek egészítik ki.

Befizetések és kivétele az 1xbet-nél

Az 1xbet fogadóiroda naponta több százezer pénzbefizetést és pénzkivételt bonyolít játékosai számláin – biztonságosan, gyorsan, határozottan. A fizetési ügyletek biztonsága az 1xbet fogadóiroda esetében tanúsítványok garantálják, és ugyanolyan biztonságosak, mint a világ legnagyobb bankházainál lebonyolított bármilyen ügylet. Milyenek tehát a pénzbefizetési és nyeremény-kivételi lehetőségek?

BEFIZETÉSEK:

– Bankkártyák (azonnali pénzátutalás, kezelési költségek nélkül, minimális befizetés 1 EUR, a kivételek zárójelben olvashatók):

Visa, MasterCard, Card „Mir“, Maestro, China Union Play, Entropay, ATM Online (50 000 VND), Prepaid card (50 000 VND), Wimo Wallet (50 000 VND)

– Az 1xbet a befizetésekhez és kivételekhez a játékosok között világszerte oly népszerű elektronikus pénztárcákat is használ (azonnali pénzátutalás kezelési díj felszámítása nélkül)

QIWI, WebMoney, YandexMoney, Netteller GO (4, 4 EUR) , Skrill,

– A legnépszerűbb Skrill online elektronikus pénztárca ezen felül saját on-line megoldása révén támogatja az alábbi szolgálgatások interfészén keresztüli fizetéseket: Rapid Transfer, Nordea Solo, Dankort, PostePay, CartaSi, Skrill 1-Tap, Efecty, Pago Fácil, Rapi Pago, Servipag, Red Link, HSBC, Santander Rio, Banco de Chile

– Továbbá lehetőség nyílik a Davivienda, Toditocash, B-pay, Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Dash, Ethereum, Zcash, GameCredits, NEMW, Walletone, OKPay, Perfect Money, Otopay, Onlinepay, WeChat, PayoStar, Epay, AdvCash, UpayCard, SafetyPay, MyanPay (1 000 MMK), eLipa, GlobalPay, Verve, Trustpay, Pelepare, Cashenvoy kínálta fizetési feltételeket.
Jól látható tehát, hogy az 1xbet támogatja a világ valószínűleg legnagyobb fizetési interfészeit – ez is a a fogadóiroda méretéről és népszerűségéről tanúskodik.

– A játékos számlájára történő befizetéshez mobil fizetés is igénybe vehető (ezt azonnali pénzátutalás követi, a szolgáltatás után kezelési díj felszámítására nem kerül sor, a minimális befizetés összege pedig 1 EUR – a díjakra vonatkozó kivételek zárójelben szerepelnek)

Beeline, MTS, Tele2 (8,5 % kezelési díj), MegaFon, Flooz, M-Pesa Kenya, Airtel Uganda, MTN Uganda, Orange Cameroon, Equity EazzyPay, Asia Hawala, Zain Cash, MTN Cameroon, Orange Egypt, Vodafone Egypt, Orange Senegal, Tigo Cash, MTN Ghahan

– Szeretne készpénzt befizetni az 1xbet játékosi számlájára? A Svyaznoy szolgáltatásnak köszönhetően erre is lehetősége van – az összeg azonnal megjelenik a számláján, és a szóban fogó ügylet szintén költségmentes.

– Más egyéb azonnali pénzátutalást lehetővé tevő fizetési rendszerek is rendelkezésre állnak – szokás szerint költségmentesen, 1 EUR minimum befizetéssel – a szóban forgó lehetősége esetén a minimális összegre vonatozó kivételek a zárójelben találhatók.

ERIP (Belarus), Boku, ecoPayz, ecoVoucher (10 EUR), PayBox, PayKwik, Paysec THB, Paysec IDR, Payeer

– az 1xbet elektronikus valutaváltókat is használ (azonnali pénzátutalás, kezelési díj nélkül, minimális befizetés 1 EUR, a kivételek a zárójelek között szerepelnek)

Moneta.ru, Orosz posta (2 % kezelési költség)

– Önkiszolgáló terminálok (azonnali pénzátutalás, kezelési díj nélkül, minimális befizetés 1 EUR, a kivételek a zárójelek között szerepelnek)

Qiwi, Paymaster.md,Trade and development bank of Mongolia önkiszolgáló terminálok, e-Pay önkiszolgáló terminálok, Wideup önkiszolgáló terminálok, Tyme önkiszolgáló terminálok, 24NonStop önkiszolgáló terminálok, AlfaPay önkiszolgáló terminálok, Bank 24 önkiszolgáló terminálok, EasyPay önkiszolgáló terminálok, System önkiszolgáló terminálok, IBox – Okamžitá platba! önkiszolgáló terminálok, MMPS önkiszolgáló terminálok, Quickpay önkiszolgáló terminálok, 24 All Time önkiszolgáló terminálok

– A fizetési módok kínálatából nem hiányozhat a hagyományos internet bank sem – a következő bankok expressz átutalásai vehetők igénybe:

Alfa-Click,Euteller, Epay, Lobanet (CLP 3000) , Ekonto, Banklink, Halcash, Dineromail (50 MXN), Teleingreso, Ticket Premium, Privat24, Sberbank Online, bankovní převod, Promsvyazbank, Faktura.ru, Russian Standard Bank, Bank Transfer (5,4 EUR), Pago Efectivo, Red Pagos, Banamex, Santander, OXXO,Spei, Itau, Banco Macro, Banco Galicia, Citi Bank, PSE, Almacenes Éxito, Banco de Occidente, Carulla, Empresa de Energía del Quindiol Surtimax, Banco do Brasil, Bradesco, Caixa, Boleto (4,4 EUR), Webpay (4,4 EUR), Multibanco, SEPA/SWIFT Bank Transfer (5 dnů, 10 EUR), Fast Bank Transfer (až 2 dny, 10 EUR), Trustly Bank Transfer, ECOBANQ, Instant Banking, Bancontact, MyBank, Verkkopankk, EPS, Giropay, Przelewy24, Sofort, iDeal

1xbet regjistrim – merre bonusin 100 € »

KIVÉTELEK:

A játékosok számláiról való kivételek az 1xbet esetében általában a befizetésekhez kiválasztott móddal azonos módon zajlanak – mindazonáltal a többi fogadóirodával szemben az 1xbet esetében a pénz kifizetésére más módszer is igénybe vehető – ami az online fogadások esetében valóban standardon felüli szolgáltatás.

Az 1xbet az átutalást a nyeremények kifizetésére vonatkozó kérés leadását követően 15 percen belül lebonyolítja, amivel ágazaton belül a leggyorsabbak közé tartozik. Ezt követően már csak a felhasználó által kiválasztott fizetési módon múlik, hogy mikor érkezik meg a pénz valóban a számlájára – az általunk tesztelt elektronikus Skrill pénztárca esetében a pénz 5 percen belül megérkezett a krill számlára! Ez aztán a gyorsaság.

Mail: 1xbet@footballresultstoday.org