1xBet Svenska

1xBet App

Om 1xbet

Online bettingportal 1xbet grundades år 2007, med portalen är ett företag, som utvecklar sig väldigt snabbt. Nuförtiden är det den största bettingportalen i f.d. Sovjetunionen. Företagets huvudkontor finns i Gibraltar, företaget äger en internationell licens från Curaçao.regeringen. Först och främst sysslar företaget med betting, men även med TV-spel, live-kasino, automatspel, 1x spel och bonusspel. Tack det ovannämnda är företagets erbjudande unikt i jämförelse med andra bettingportaler. Här finns det möjligheter som andra bettingföretag inte erbjuder, först och främst livebetting.

1xbet registrera – bonus 100 €/£/$ »

Hos 1xbet kan du vinna mer än hos andra bettingföretagare tack mindre bruttomarginal. Därför är det möjligt att efter att du har investerat en liten summa, blir dina vinster relativt höga, även upp till några miljoner.

Transaktionernas säkerhet garanteras genom en tvåstegverifiering. Det betyder att du får en bekräftelse på ditt telefonnummer. Alla uppgifter krypteras genom ett SSL-protokoll. Tack det ovannämnda tillhör 1xbet den säkraste bettingportalerna online!

Vilka bettingmöjligheter erbjuds

1xbet erbjuder olika typer av betting: simple, dubbel, systemspel och kedjebetting. Tjänster är tillgängliga 24/7, varje dag kan man välja mellan mer än 1 000 sportevenemang. Erbjudandet innehåller olika typer av spel, både sådana välkända sporter som fotball, ishockey, tennis eller golf och sådana moderna spel som cricet.

Man kan betta på sådana unika evenemang som europeisk handikapp, matchresultat, ett spel, mer/mindre. Man kan även betta på vilket lag som gör målen som först osv. Vid individuell sport t.ex. cycling, kan du betta pa tävling mellan två konkurrenter.

Livebetting 1xbet

Även livebetting är tillgänglig dygnet runt. Det finns 30 kategorier att välja bland inom sportevenemang. Man kan betta på antalet gula kort, antalet frikast osv. Livebetting har liknande regler som traditionell betting. Efter att du har klickat på LIVE öppnas menyn. I menyn kan du välja ut sport och ett eller flera bett.

Registrering hos 1xbet

För att registrera dig på 1xbet portalen ska du lämna dina personuppgifter, dvs. ditt efternamn, ålder osv. Om du vill undvika det kan du använda en e-postadress, ett telefonnummer eller en profil i sociala medier för att registrera dig som en ny användare. En korrekt registrering är enkel och tar bara några minuter.

Hur kan man betta

Strax efter att du har registrerat dig kan du logga dig med uppgifter du har lämnat för att få tillgång till ditt konto hos 1xbet. Först välj den sport du vill betta på. Sedan välj ett eller flera bett. Samtidigt välj typ av betting. Efter att du har valt betala och bekräfta dina bett genom att klicka på knappen.

Du kan även ladda ner och spara kupongen så att du kan öppna den en gång till och trycka ut den. Du kan även dela kupongen via sociala medier.

1xbet erbjuder även personanpassning av användarens interface. Portalens användare uppskattar bettingportalen 1xbet tack moderna lösningar.

Vilka bonusar erbjuder bettingportalen 1xbet

Insättningsbonus. Redan vid den första insättningen hos 1xbet kan du få en insättningsbonus på 100%, men inte mer än 100 EUR. För att få insättningsbonusen ska du registrera dig och göra en betalning på minst 10 €. Efter att du har gjort det får du bonusen.

1xbet registrera – bonus 100 €/£/$ »

För att få en välkomstbonus ska du följa andra villkor. För det första kan bonusen skickas bara till ett konto hos 1xbet som har en fylld profil. Den andra begränsning gäller användning av bonusen. Enligt aktuella regler ska bonusen användas minst 5-gånger i dubbelbett. Varje dubbelbett skulle bestå av minst tre bett, eller flera. Minst 3 bett i dubbelbett ska ha kurs 1,40 eller högre. 1xbet.com bekräftar betting bara om den ovannämnda summan fanns i alla bett.

Om du inte följer ovannämnda regler kan du inte ta ut pengar från ditt konto hos 1xbet. Bonusar eller vinster från bonusmedel kommer att anses vara ogiltiga.
1xbet bonus kan inte kombineras med andra bonusar. Var och en användare kan få bara en bonus. Om du försäker att kringgå den ovannämnda regeln riskerar du att utsättas för ett straff. I värsta fall kan det även hända att ditt konto stängs och du förlorar allt du har på kontot. Om du inte är intresserad för bonusen kan du tacka nej till den.

Regelmässiga bonuskampanjer

Nuförtiden finns det ett stort erbjudande av olika bonuskampanjer på online betting 1xbet. Kampanjerna förnyas regelbundet. Ett exempel på en spännande bonus är en möjlighet att få stöd efter en serie av förlorade bett.

Bonusvillkor för bonus som du kan få efter att du har förlorat några bett: Du bör förlora minst 20 gånger i följd under en 30-dagarsperiod. Bonusen är vanligtvis på 100 till 500 dollar, beroende av insättningen. Om du vill utnyttja bonusen glöm inte att om du har valt dubbelbett, ska det gälla olika sporter och olika resultat. I andra fall förlorar du din rätt till bonusen.
Det bör understrykas att 1xbet inte erbjuder en reload bonus. Man får även inte delta i något reload lojalitetsprogram.

Bonusspel

1xbet bonusspel är 1xMemo, 1xLott, 1xLåda, 1xKassaskåp, Lyckohjul och Daglig Lott. Grundregeln i sådana spel är att få extra vinster eller samla bonuspoäng. Den gällande regel är att ju mer du spelar desto större chans att samla vinster eller bonuspoäng har du.

Mobilbetting 1xbet – hur kan man spela på mobilen

Mobilbetting blir mer och mer känd för den är tillgänglig överallt. Efter att smartphone har blivit så utmärkt känd har nästan var och en människa en mobil. Man kan spela dygnet runt oavsett av var man befinner sig. Hur spelar man på 1xbet portalen, vilka fördelar har mobila bett och vad är viktigt?

1xbet registrera – bonus 100 €/£/$ »

För att göra det enkelt att spela på mobilen erbjuder 1xbet följande appar:

1xbet app för Android system har skappats för 4.1 system eller nästa. Du kan ladda ner appen gratis på operatörens webbsida eller i Google Play. Man kan även använda en app för smartphone med operativsystem iOS. Den kan du ladda ner i AppStor. Här kan du även ladda ner en app som hjälper dig att sortera och köpa bonuskoder. Om du har en Java mobil, kan du ladda ner en speciell Java app på 1xbet webbsidan.

Du kan även få en speciell programvara för en enkel 1xbet betting på en vanlig dator. Programvaran heter 1xWinn och fungerar på Windows operativsystem, mer specifikt på Xp, Vista, 7, 8 och 10.

Hur använder man 1xbet mobilapp?

Den utvalda mobilenheten bör ha en möjlighet att ladda ner data från okända källor, annars kan nedladdningen misslyckas. För att spela på 1xbet appen efter att du har ladat ner och instalerat den behöver du de datauppgifter du har angivit vid registrering. Du behöver bara en login och ett lösenord för alla enheter. Sedan fungerar allt liknande som på dator. I menyn kan du välja den riktiga sporten och dina bett, sedan bekräftar du ditt val. Allt är väldigt intuitivt.

Är mobilappen nödvändig?

Appen är inte nödvändig för att betta på 1xBet mobilen. 1xbet webbsidor har skapats så att de kan öppnas på mobila enheter. Man måste ändå acceptera, att några funktioner inte kan fungera och man kommer att se en begränsade grafik. Den största fördelen är ett mindre antal nedladdade data. Vi rekommenderar appen till dig som inte har Wi-Fi tillgång och bara internet i mobilen.

Insättningar och uttag hos 1xbet

Varje dag genomför 1xbet hundratusentals insättningar på konton och uttag från användarnas konton – på ett säkert och snabbt sätt. Betalningstransaktioner på bettingportalen 1xbet är säkrade med certifikat och är lika säkra som alla transaktioner hos största banker i världen. Vilka typer av insättningar och eventuella uttag finns det?

1xbet registrera – bonus 100 €/£/$ »

INSÄTTNINGAR:

Betalningskort (pengar överföras omedelbart, ingen serviceavgift, den minsta insättningen är på 1 euro, undantag finns i parentes):

Visa, MasterCard, Card „Mir“, Maestro, China Union Play, Entropay, ATM Online (50 000 VND), Prepaid card (50 000 VND), Wimo Wallet (50 000 VND)

– 1xbet använder online-plånböcker för insättningar och uttag. De är kända bland spelare över hela världen (pengar överföras omedelbart, det finns ingen serviceavgift)

QIWI, WebMoney, YandexMoney, Netteller GO (4, 4 EUR), Skrill,
– Via betalnings interface av den mest kända online-plånboken Skrill kan du betala och ta ut pengar med hjälp av följande tjänster:
Rapid Transfer, Nordea Solo, Dankort, PostePay, CartaSi, Skrill 1-Tap, Efecty, Pago Fácil, Rapi Pago, Servipag, Red Link, HSBC, Santander Rio, Banco de Chile

Som du redan har upptäckt stöds 1xbet av den förmodligen största betalnings interface som erbjuder sina tjänster över hela världen – detta samarbete bekräftar hur stor och känd bettingportalen 1xbet är.

UTTAG:

Pengar tas ut från 1xbet användarkonton på samma sätt som det användaren har valt för inbetalning – men i jämförelse med andra bettingportaler hus 1xbet kan du även ta ut pengar på ett annat sätt – och det är verkligen en över-bord-service i bettingvärlden.
Pengar överföras inom 15 minuter efter att användaren har skickat anmälning för att få pengarna utbetalda. Överföringsperiod är en av snabbaste i branschen. Det när pengar finns på ditt konto beror bara på det betalningssätt du har valt – vi har testat den online-plånboken Skrill och fått pengar inom 5 minuter! Otroligt snabbt!

1xbet versus tekniskt stöd

Hur tekniskt stöd hos 1xbet ser ut? Bettingportalen 1xbet äger webbsidor som är tillgängliga på cirka 35 språk. Användare kan betta med flera olika valutor. Det betyder även att portalen erbjuder tekniskt stöd i flera olika språk. Du kan kolla på listan över tillgängliga språk om ditt språk finns där. Här finns även den fullständiga versionen av allmänna villkor. Förvänta ändå inte att villkoren kommer att översättas till alla tillgängliga språk. Den bästa lösningen är att läsa villkoren på engelska.

1xbet registrera – bonus 100 €/£/$ »

Hur kan du kontakta 1xbet teknisk service?

E-post:

Den första möjligheten är att kontakta 1xbet teknisk service när som helst via e-post på info-en@1xbet.com. Kontakta teknisk service med allmänna frågor. Du kan även kontakta säkerhetsavdelningen på security-en@1xbet.com. Om du vill samarbeta med 1xbet som handelspartner eller jobbar i medier kan du kontakta 1xbet via följande e-postadresser:

1xbet-mobil

Du kan även ringa till 1xbet teknisk service. Tekniskt stöd är tillgängligt via följande telefonnummer: 8 (800) 555-51-81. Dina frågor lösas dygnet runt.

Kontaktformulär

På 1xbet webbsidor finns även ett kontaktformulär, som du kan använda för att kontakta bettingportalens anstälda. Det räcker bara med att ange e-postadressen och svaret kommer inom 24 timmar.

Mail: 1xbet@footballresultstoday.org